Terug naar Project

Type Goudenbeuk

GOUDENBEUK
Op de vierde woonlaag bevinden zich drie penthouses. De twee broers de Goudenbeuk en de Varenbeuk, en de zus, de Linde. De Beuk- appartementen zijn grotendeels aan elkaar gespiegeld. De kleine verschillen tussen deze woningtypes zitten in de terrassen, de inpandige berging, de hal met toilet en de tweede badkamer. Met een oppervlakte van 208 m2 kun je hier elke woonwens verwezenlijken.
Het appartement is maar liefst ruim 25 meter breed. Door de vele ramen ervaar je het buitengevoel tot diep in de living. De Goudenbeuk heeft twee royale terrassen die beide grenzen aan sedumdaken. Kijk uit over het Sint Bavo-park en geniet met een heerlijk glas wijn van de omliggende natuur, tot het terras oranje kleurt bij de ondergaande zon.
Beide Beuken hebben drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom is voorzien van een ruime inloopkast en een badkamer en suite. De tweede badkamer bevindt zich ter hoogte van de overige twee (slaap)kamers. De living met open keuken is met ruim 100 m2 zeer royaal en geheel naar eigen smaak en inrichting in te richten.

> Gebruiksoppervlakte: 208 m²
> Woonkamer met keuken: 106 m²
> Drie slaapkamers, twee badkamers
> Parkeerplaatsen: 2
> Berging in kelder
> Aantal appartementen per subtype : 1
> Bouwnummer: PA.18

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
PA18 - - 208 m2 3 - Geleverd