Actueel

Nieuws

Nieuwe woningontwerpen Lokaal nieuws donderdag 02 april 2020

Nieuwe woningontwerpen

In onrustige tijden is positief nieuws altijd welkom. Wij hebben goed nieuws en willen dat graag delen.

Door de huidige ontwikkelingen zijn wij op onze thuiswerkplek er nog meer achter gekomen hoe belangrijk fijn en comfortabel wonen is. Dit heeft ons geïnspireerd om de vrijstaande villa’s in ons unieke project Aan het Veld van nog meer luxe en woonruimte te voorzien.

Vlak voor de kerst, toen de wereld er heel anders voor stond, deelden wij een schets van een villa in winterse sferen. De respons hierop was groot en positief. De nieuwe aanmeldingen en het invullen van de woonwensenquête hebben ervoor gezorgd dat wij een nog beter beeld hebben gekregen welke wensen er spelen. Wij hebben deze woonwensen samen met de architect en aannemer weten te vertalen naar een beter woningontwerp. Graag tonen wij jullie een van de eerste handschetsen van de villa’s. Wij worden er enthousiast van, en jij?

Een winters beeld Lokaal nieuws donderdag 19 december 2019

Een winters beeld

We zijn volop aan het werk om de verkoopstukken gereed te maken voor een start verkoop in het eerste kwartaal van 2020. We hebben een eerste impressie gereed van de woning en deze delen we uiteraard graag met je. Want, wij zijn niet alleen onder de indruk van dit sfeervolle en warme beeld – ondanks de sneeuw – maar zeker ook van de karaktervolle en krachtige uitstraling van de woning. Wat een plaatje! En dit is nog maar een preview. De woning(en) worden nog verder uitontwikkeld. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat, en dat zal jij ook zijn! Zodra we meer weten over de datum van start verkoop en als de woningen verder zijn ontwikkeld, delen wij dit graag met je. Fijne feestdagen en op naar een voorspoedig 2020!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden