Actueel

Nieuws

Heb je de kavelborden op locatie al ontdekt? Lokaal nieuws vrijdag 30 oktober 2020

Heb je de kavelborden op locatie al ontdekt?

Zo kan je ter plekke de villa van jouw voorkeur uitzoeken, alvorens je een afspraak maakt met de makelaar. Samen met de makelaar naar de locatie kan uiteraard ook. Neem daarvoor contact op met makelaarskantoor Piet Warmerdam.

Piet Warmerdam Makelaardij

Havenstraat 28
2211 EH Noordwijkerhout

Telefoon: 0252 – 377090
E-mail: info@pietwarmerdammakelaardij.nl

Verkoopbord gezien? Lokaal nieuws woensdag 16 september 2020

Verkoopbord gezien?

Daar waar de 7 exclusieve villa’s komen te staan, staat dit verkoopbord. En, gemak dient de mens dus door de QR-code op het bord te scannen met de camerafunctie op je telefoon, link je direct door naar de projectsite. 

Zo heb je op deze unieke locatie direct alle informatie bij de hand.

Gespot! Lokaal nieuws dinsdag 18 augustus 2020

Gespot!

Heb jij dit bord al gespot in Noordwijkerhout? Het bord staat midden in het gezellige centrum van Noordwijkerhout, voor de deur van makelaar Piet Warmerdam Makelaardij. Loop gerust even bij ze naar binnen voor meer informatie over de 7 exclusieve villa’s. De koffie staat voor je klaar!

Het plaatje is compleet Lokaal nieuws donderdag 09 juli 2020

Het plaatje is compleet

De locatie waar de 7 exclusieve villa’s komen was al compleet. In het hart van de Bollenstreek, alle denkbare voorzieningen in de buurt, de duinen en het strand in no time bereikbaar. En nu is het plaatje echt compleet, de impressies van de villa’s staan online, samen met de plattegronden en de v.o.n.-prijzen. Op de aanbodspagina vind je nu alle informatie.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden