Deelplan 1 - 7 appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

€ 1.195.000,- tot € 1.995.000,-

Over dit project

7 exclusieve appartementen met parkzicht

In De Bosrand komt een kleinschalig appartementengebouw bestaande uit 6 exclusieve appartementen en een penthouse met uitkijk op het water en de Engelse Tuin.

Dit exclusieve en kleinschalige appartementencomplex is dé nieuwe parel van De Bosrand. In de tweede fase van deelplan 1 verwelkomen we dit complex bestaande uit 6 zeer ruime appartementen en 1 riant penthouse. De prachtige architectuur van KOW architecten verbindt het gebouw met zijn natuurlijke omgeving en biedt de bewoners alle mogelijkheden om te genieten van het leven.

Wonen in De Bosrand betekent genieten van het buitenleven. Vanuit alle appartementen heb je prachtig uitzicht op het water en het volwassen groen van de Engelse Tuin. Dankzij de grote raampartijen geniet je optimaal van je uitzicht en valt er een royale hoeveelheid licht in je appartement. De oriëntatie van de grote balkons en terrassen laat je ook buiten volop van het prachtige uitzicht en de zon genieten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Deelplan 1 - 7 appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 7 beschikbaar
Prijs
€ 1.195.000,- tot € 1.995.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden