De Lanen - Deelplan 6 (Verkocht)

Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

€ 475.000,- tot € 710.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 170m2
Kaveloppervlak
80 - 184m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

DE LANEN - DEELPLAN 6 - NU IN VERKOOP

Stel je voor, je wordt wakker en hoort de vogels fluiten. Je zet de deuren van het Frans balkon van je slaapkamer wijd open en voelt de aangename ochtendbries. Het magnifieke Sint Bavogebouw en de vorstelijke Franse tuin liggen direct voor je balkon te glinsteren in de ochtendzon. Nee, je bent niet op vakantie. Dit is jouw huis, jouw woonplek op Landgoed in den Houte. Elke dag genieten!

De nieuwe woningen van De Lanen – Deelplan 6 zijn prachtig gelegen tussen het imposante Sint Bavogebouw, de stijlvolle Franse tuin en het centrum van Noordwijkerhout. Alle voordelen binnen handbereik!

3 minuten lopen naar het dorpshart.
De Lanen 6 is het deelplan dat het dichtst bij het dorpshart ligt. Zo geniet je van de rust van het landgoed en tegelijk van alle handige voorzieningen om de hoek. Op slechts 3 minuten lopen ligt het gezellige winkelhart, waar je voor al je dagelijkse boodschappen terecht kunt. Hier vind je naast winkels en praktische voorzieningen ook zonovergoten terrasjes met uitzicht op het pittoreske witte kerkje. Lekker eten en drinken kun je in één van de restaurants die Noordwijkerhout rijk is.

Uitzicht op het Sint Bavogebouw
De Lanen – Deelplan 6 vormt het laatste, en misschien wel het mooist gelegen stukje van De Lanen aan de schitterende Franse tuin. Het deelplan bestaat uit vijf kleinschalige woonblokken die aan alle kanten omringd zijn door groen. Aan de achterzijde bevindt zich een verdiepte binnenplaats met ruime parkeergelegenheid. De 15 koopwoningen bestaan uit 8 herenhuizen direct aan de Franse tuin, 6 eengezinswoningen aan een brede groenstrook en 1 pakhuiswoning op de hoek. Alle koopwoningen kijken uit op het monumentale Sint Bavogebouw.

Energieneutraal
Alle woningen van Landgoed in den Houte hebben minimaal energielabel A+++ en voldoen daarmee aan de nieuwste BENG eisen op het gebied van duurzaamheid. Voor De Lanen Deelplan 5 en 6 doen we daar nog een schepje bovenop. Door de toevoeging van extra zonnepanelen halen we zelfs het A++++ label. Dat is niet alleen een extra pluspunt voor de aarde, maar ook voor je portemonnee.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lanen - Deelplan 6 (Verkocht)
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 15 beschikbaar
Prijs
€ 475.000,- tot € 710.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden