Aan het veld

Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

€ 970.000,- tot € 1.170.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
186 - 191m2
Kaveloppervlak
890 - 1520m2

Over dit project

Alle villa's zijn VERKOCHT!

Op een werkelijke prachtige locatie in het gezellige Noordwijkerhout verrijst Aan het Veld. Een oase van rust en ruimte met slechts 7 zeer exclusieve villa’s. Hier woon je midden tussen de bollenvelden. Met een weids uitzicht, dichtbij het strand, de duinen en de zee. Ook gezellige plaatsen als Noordwijk en Lisse vind je op fietsafstand. Zou het niet geweldig zijn als je hier straks kunt wonen, leven en beleven? Met volop mogelijkheden om jouw villa nog helemaal naar wens vorm te geven? Het kan in Aan het Veld. Eindeloos genieten begint hier!


De villa’s zijn ontworpen door Ruud van der Kroft van architectenbureau KVDK Architecten uit Noordwijk. De villa’s vallen op door hun royale afmetingen en kennen tal van zijn indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. Opvallend zijn de grote living en heerlijke woonkeuken. Net als de grote slaapkamer met standaard walk-in closet en de vrijheid om de tweede verdieping in te delen zoals jij dat wilt. Optioneel kun je onder meer kiezen voor een badkamer en suite, vrijstaande garage, dakkapellen en veranda. In overleg is er veel mogelijk. De villa’s hebben een woonoppervlak van ca. 186 m2 -191 m2 GBO en de meeste kavels meten meer dan 1.000 m2. Volop ruimte dus, in en rondom je villa.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aan het veld
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
7
Prijs
€ 970.000,- tot € 1.170.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden