aan het veld

Noordwijk - Noordwijkerhout
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 210m2

Over dit project

Zeestraat, Noordwijkerhout

Locatie
Op de locatie Zeestraat 50 te Noordwijkerhout ontwikkelt Timpaan een nieuwbouw project met daarin 7 vrijstaande villa’s. De locatie ligt in het buitengebied van de Duin- en Bollenstreek met fantastisch vrij uitzicht over de akkers richting de duinen. Op steenworp afstand bevindt zich een knus centrum waar u een verscheidenheid aan winkels aantreft. Van grote ketens tot speciaalzaken. Het merendeel van de winkels bevindt zich in het centrum rondom de witte kerk.

Samenwerking
Op de fraaie locatie in het hart van de Bollenstreek wil Timpaan het kassenarsenaal slopen en daarmee de verrommeling van het buitengebied tegengaan. Het terrein wordt in samenwerking met de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) en de grondeigenaar herontwikkeld om zes Greenport-woningen te bouwen, waarvan de GOM de opbrengsten gebruikt voor de herstructurering van de Duin- en Bollenstreek. Timpaan ontwikkelt naast deze woningen ook een ruimte-voor-ruimtewoning. Op het resterende deel van het terrein wordt eerste klas bollengrond ontwikkeld.

Architectuur
Het ontwerp van de villa's is in handen van architectenbureau KVDK Architecten uit Noordwijk. De architectuur zoekt aansluiting bij de sfeer van het buitengebied van de Duin- en Bollenstreek. De verschillende type vrijstaande woningen zijn qua architectuur complementair maar qua beeld daarnaast ook heel verschillend. De ontwerpen zijn flexibel opgezet zodat kopers straks vele indelings- en uitbreidingsmogelijkheden hebben. De villa's, variërend in grootte tussen de ca. 170 m2 en 210 m2 GBO, zijn gesitueerd op ruimte kavels met een oppervlakte van ca. 1000 m2 en hebben vrij uitzicht over het buitengebied van Noordwijkerhout. Timpaan heeft veel aandacht besteed aan de landschappelijke inpassing van de woningen in het buitengebied. De villa's liggen aan het onlangs aangelegde provinciale fietspad F 287 dat de Zeestraat verbindt via de Kraaierslaan naar van het terrein van Sancta Maria. Hierdoor kunt u lopend of fietsend direct naar de Noordwijkse kust.

Stand van zaken
Timpaan verwacht in het voorjaar van 2020 met de verkoop van de woningen te kunnen starten.

Blijf op de hoogte door u in te schrijven middels het interesseformulier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
aan het veld
Koopwoningen
7
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden