Residence La Rive

Noordwijk - Noordwijk
Actueel aanbod

€ 370.000,- tot € 895.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 226m2
Aantal kamers
1 - 3

Over dit project

La Rive heeft alle ingrediënten in huis: Alle gemakken van gelijkvloers wonen. Uw auto zet u in de parkeergarage, vanwaar u binnendoor uw appartement binnenloopt, heerlijk toch? Dan een krantje, kopje koffie of lekker wijntje in uw riante woonkamer of uw zonnige terras op het zuiden. Ziet u zichzelf al zitten? Een thuisgevoel is voor iedereen anders, maar dit is toch vakantie?

La Rive wordt een prestigieus appartementencomplex met 16 woningen, in de jonge en veelzijdige wijk Boechorst. Er zijn er nog 5 te koop!
Op een prachtig plekje aan het binnenwater de Schie, van waaruit u binnen een half uur de Kagerplassen op vaart. Uw uitzicht is het lieflijke Landgoed Offem.
En natuurlijk is de aantrekkingskracht van strand en zee onweerstaanbaar.

Het binnenterrein van La Rive met haar 11 parkeerplaatsen is gereserveerd voor bewoners en bezoekers van La Rive. Daarnaast beschikken de bewoners ook
nog over 1 of 2 parkeerplaatsen in de stallingsgarage.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Residence La Rive
Koopwoningen
5
Prijs
€ 370.000,- tot € 895.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Bijgebouwen
Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden