Sancta Maria

Noordwijk - Noordwijk
Actueel aanbod

€ 475.000,- tot € 1.300.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
900 - 9999m2

Over dit project

In een prachtig deel van de Duin en Bollenstreek, letterlijk tegen het Noordwijkse duingebied aan, worden circa 44 appartmenten, 50 herenhuizen en circa 120 kavels gerealiseerd.

Het voormalige zorgterrein wordt ontwikkeld tot een hoogwaardig woongebied, waarbij het unieke, rustige karakter van het Sancta Maria terrein met de daaromheen liggende waardevolle natuurgebieden wordt behouden en versterkt.

In de zorgvuldige planvorming met de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout is een ontwerp gemaakt dat aansluit bij de kwaliteiten die het gebied nu heeft; de uitstraling van een landgoed, veel ruimte en groen en de monumentale panden op het terrein. In lijn met het natuurlijke karakter van de locatie is gekozen voor een omgeving waar auto’s alleen stapvoets mogen rijden. Zo ontstaat met de beschikbare ruimte, het kwalitatief hoogwaardige water en groen een aangename en veilige omgeving.

De bestaande monumentale gebouwen op het terrein worden zorgvuldig gerenoveerd en omgevormd tot riante herenhuizen. Daarnaast is in het plan ruimte voor maximaal 44 nieuwe appartementen in vier gebouwen en circa 120 Kavels. De nieuwe appartementen zijn volop in het groen gesitueerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sancta Maria
Koopwoningen
225 (waarvan 120 beschikbaar)
Prijs
€ 475.000,- tot € 1.300.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Golfbaan, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden