Buitenrijk deelgebied 1 fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordwijk - Noordwijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom in Buitenrijk Noordwijk - Nieuw aanbod in verkoop!

Welkom in Buitenrijk: een nieuw, warm thuis. In een prachtige groene omgeving, op 10 fietsminuten van het strand en vlakbij het sfeervolle oude centrum van Noordwijk komen ca. 425 stijlvolle woningen.

Nu in verkoop
Goed nieuws: de verkoop van de Landgoederenzone is officieel gestart! Het nieuwste aanbod in Buitenrijk bestaat uit 22 prachtige (half)vrijstaande villa’s en drie-onder-één-kapwoningen. Bekijk de woningen in onze woningzoeker op de website. U kunt u tot zondag 7 april 23.59 uur inschrijven voor uw favoriete bouwnummers.

Bouw eerste fases gestart
De bouw van de eerste 54 woningen is al in volle gang. De eerste bewoners krijgen naar verwachting eind 2024 de sleutel van hun nieuwe thuis.

Duurzaamheid en kwaliteit
Elke woning in Buitenrijk is ontworpen door gerenommeerde architecten. Met extra veel aandacht voor bijzondere details, duurzaamheid en comfort. Met woonoppervlaktes variërend van ca. 130 m² tot 230 m² en veel indelingsvrijheid biedt Buitenrijk alle mogelijkheden om hier uw toekomstige droomhuis te creëren. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en zeer energiezuinig. Zo hebben alle woningen een individuele bodemwarmtepomp, een douche-wtw (warmteterugwinning) en zijn ze uitstekend geïsoleerd.

Sfeervolle hofjes en autoluwe straten
Net als in de omgeving vindt u in Buitenrijk straks veel groen, sfeervolle hofjes, gezellige Delftse stoepen en avontuurlijke speelplekken. De straten in de wijk zijn breed opgezet en, door de aanwezige parkeerhoven, autoluw. Dit alles maakt Buitenrijk een levendige wijk waar het fijn wonen is voor jong en oud.

Interesse in de Landgoederenzone? Ga naar www.buitenrijk-noordwijk.nl, bekijk het aanbod en schrijf u in! De inschrijving sluit op zondag 7 april om 23.59 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenrijk deelgebied 1 fase 3
Woningen
3 van 22 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden