Wandgrimeurs

Offem-Zuid deelgebied 1 fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordwijk - Noordwijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Buitengewoon Offem: Vrijuit wonen in Noordwijk

Het is sfeervol en gemoedelijk, met alles wat u wilt dichtbij, op 10 fietsminuten van het strand en midden in het groen. Met de bouw van circa 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur, is er voor elk wat wils. We bouwen Buitengewoon Offem in fases.

Nu & binnenkort in verkoop
De eerste 67 woningen zijn inmiddels in verkoop, hiervan zijn nog enkele woningen beschikbaar. En binnenkort gaat er nieuw aanbod in verkoop: de vier-onder-één-kapwoningen aan de Mook (136 – 143 m²). Alle woningen in Buitengewoon Offem beschikken over drie woonlagen, drie, vier of zelfs vijf slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een fijne tuin.

Ze zijn hoogwaardig afgewerkt en zeer energiezuinig. Zo hebben alle woningen een individuele bodemwarmtepomp, een douche-wtw (warmteterugwinning) en zijn ze uitstekend geïsoleerd. Dit is niet alleen comfortabel, het is ook financieel voordelig. De energielasten zijn hierdoor namelijk relatief laag. Parkeren doet u in Buitengewoon Offem gemakkelijk op de eigen oprit, voor de deur of in een van de parkeerhoven.

Interesse? Ga naar www.buitengewoonoffem.nl en schrijf u in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Offem-Zuid deelgebied 1 fase 1
Koopwoningen
67
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden