Noordwijk, Offem-Zuid Fase 1

Noordwijk
Toekomstig aanbod

Over dit project

Vrijuit wonen in Noordwijk

In Buitengewoon Offem komen ca. 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur. In het sociale en middel dure segment en de vrije sector. Het aanbod is gevarieerd: van luxe villa’s tot karakteristieke herenhuizen en comfortabele appartementen. Een totaal nieuwe wijk waar jong en oud, singles, stellen en gezinnen zich op hun gemak voelen. Een nieuw thuis.

We bouwen Buitengewoon Offem in fases. In de eerste fase komen 67 koopwoningen. Alle woningen in Buitengewoon Offem beschikken over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en fijne tuin. Parkeren doet u gemakkelijk op de eigen oprit, voor de deur of in een van de parkeerhoven. Het aanbod:

Kweeklust en Achterweg
De straten Kweeklust en Achterweg liggen in de zogenoemde ‘Landgoederenzone’. Die dankt zijn naam aan het Landgoed Offem waar de nieuwe wijk, slechts gescheiden door de Woensdagsche Watering, aan grenst. Hier komen de (half)vrijstaande villa’s en enkele drie- en vier-onder-een-kapwoningen.

Nieuwe Voorstraat
De Nieuwe Voorstraat ligt straks in het verlengde van de charmante, “oude” Voorstraat die leidt naar het gezellige centrum van Noordwijk Binnen. De nieuwbouw is dan ook geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat. In totaal worden maar liefst 40 Herenhuizen gerealiseerd.
Huurwoningen

In de eerste fase komen ook 25 grondgebonden eengezinswoningen in de sociale huur. Deze zijn, net als een deel van de vrije sector woningen, ontworpen door architectenbureau Hoogeveen. Hiernaast komt er aan de Beeklaan een appartementengebouw met ruimte voor 48 sociale huurappartementen. De sociale huurwoningen worden t.z.t. aangeboden op Huren in Holland Rijnland.
Het Gastenhuis

In Het Gastenhuis, en kleinschalige woon-/zorgvoorziening waarvan de uitstraling doet denken aan een landhuis, komen 20 bescheiden appartementen. Bijzonder aan Het Gastenhuis is dat het wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond. Zij wonen, eventueel met hun eigen gezin, naast het Gastenhuis in de zogeheten dienstwoning. Dit zorgt voor vertrouwde gezichten, een persoonlijke sfeer en verbinding met de buurt.

In fase 2 van Buitengewoon Offem komen net als in fase 1 veel eengezinswoningen. Hier maken we circa 110 grondgebonden koopwoningen. Daarnaast komen er 10 koopappartementen in de vrije sector. Verder is er plek voor circa 75 appartementen in het middeldure huursegment en ook in deze fase komen er sociale huurwoningen.

De nieuwe woningen worden gebouwd naast het reeds opgeleverde deel Offem Zuid. Offem Zuid en Buitengewoon Offem liggen in het verlengde van de charmante Voorstraat. De nieuwbouw is dan ook geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat, het Lindenplein en Landhuis Klein Offem in Noordwijk Binnen. Ook het groen van het naastgelegen Landgoed Offem komt terug. De karakteristieke architectuur van de omgeving wordt de nieuwbouwwijken ingetrokken. Je vindt hier sfeervolle hofjes, leilindes in de straat en veel groen om te spelen.

Tussen de N206 en fase 2 van Buitengewoon Offem komt een groene verbindingszone. Dit groene gebied is onderdeel van de verbinding tussen de duingebieden ten noorden en zuiden van Noordwijk. Het bestaande groen wordt versterkt met verschillende soorten bomen, struikgewassen, planten en bloemen. Op die manier kunnen bijvoorbeeld eekhoorns, padden én bijen zich makkelijk verplaatsen. Als buurtbewoner kun je uiteraard meegenieten van deze fijne, groene plek, want een deel van de zone maken we toegankelijk. Hier kun je straks lekker een rondje wandelen of ronddobberen in een kano.

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Noordwijk, Buitengewoon Offem fase 1? Meld je dan via https://account.buitengewoonoffem.nl/ en geef alvast je woningvoorkeuren door!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noordwijk, Offem-Zuid Fase 1
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden