Buitenrijk deelgebied 1 fase 1

Noordwijk - Noordwijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom in Buitenrijk Noordwijk

Welkom in Buitenrijk: een nieuw, warm thuis. In een prachtige groene omgeving, op 10 fietsminuten van het strand en vlakbij het sfeervolle oude centrum van Noordwijk komen ca. 425 stijlvolle woningen.

Bouw gestart en nieuw aanbod in verkoop
De bouw van de eerste 54 woningen is in volle gang. Hiervan zijn nog enkele woningen beschikbaar. Sinds 25 maart is er nieuw aanbod in verkoop: De Landgoederenzone. Het aanbod bestaat uit 22 prachtige (half)vrijstaande villa’s en drie-onder-één-kapwoningen. Bekijk de woningen in onze woningzoeker op de website. U kunt u tot zondag 7 april 23.59 uur inschrijven voor uw favoriete bouwnummers.

Duurzaamheid en kwaliteit
Elke woning in Buitenrijk is ontworpen door gerenommeerde architecten. Met extra veel aandacht voor bijzondere details, duurzaamheid en kwaliteit. Binnen creëren de hoge plafonds en vele grote ramen een oase van ruimte en licht. Met woonoppervlaktes variërend van ca. 130 m² tot 230 m² en veel indelingsvrijheid biedt Buitenrijk alle mogelijkheden om hier uw toekomstige droomhuis te creëren. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en zeer energiezuinig. Zo hebben alle woningen een individuele bodemwarmtepomp, een douche-wtw (warmteterugwinning) en zijn ze uitstekend geïsoleerd. Dit is niet alleen comfortabel, het is ook financieel voordelig. De energielasten zijn hierdoor namelijk relatief laag. Parkeren doet u in Buitenrijk gemakkelijk op de eigen oprit, voor de deur of in een van de parkeerhoven.

Interesse? Ga naar www.buitenrijk-noordwijk.nl, bekijk het aanbod en schrijf je in. Vragen? Neem gerust contact op met onze makelaars:

Linda van der Meer: nieuwbouw@vandermeermakelaars.nl | 071 36 420 90
Jaap van Oostrum: nieuwbouw@alpina.nl | 071 405 16 30

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenrijk deelgebied 1 fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 54 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Herenhuis, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden