Buitenrijk deelgebied 1 fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordwijk - Noordwijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom in Buitenrijk | Vrijuit wonen in Noordwijk

Het is sfeervol en gemoedelijk, met alles wat u wilt dichtbij, op 10 fietsminuten van het strand en midden in het groen. Met de bouw van circa 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur, is er voor elk wat wils. We bouwen Buitenrijk in fases.

Bouw gestart en nog enkele woningen beschikbaar
De bouw van de eerste fase (54 herenhuizen, drie- en vier-onder-één-kapwoningen en (half)vrijstaande villa's) is inmiddels gestart. De verwachte oplevering is in 2024. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Nieuw aanbod in aantocht
En binnenkort gaat er nieuw aanbod in verkoop: de Landgoederenzone. Deze fase bestaat uit 22 (half)vrijstaande villa's en drie-onder-één-kapwoningen.

Duurzaamheid en kwaliteit
Elke woning in Buitenrijk is ontworpen door gerenommeerde architecten. Met extra veel aandacht voor bijzondere details, duurzaamheid en kwaliteit. Binnen creëren de hoge plafonds en vele grote ramen een oase van ruimte en licht. Met woonoppervlaktes variërend van ca. 130 m² tot 230 m² en veel indelingsvrijheid biedt Buitenrijk alle mogelijkheden om hier uw toekomstige droomhuis te creëren. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en zeer energiezuinig. Zo hebben alle woningen een individuele bodemwarmtepomp, een douche-wtw (warmteterugwinning) en zijn ze uitstekend geïsoleerd. Dit is niet alleen comfortabel, het is ook financieel voordelig. De energielasten zijn hierdoor namelijk relatief laag. Parkeren doet u in Buitenrijk gemakkelijk op de eigen oprit, voor de deur of in een van de parkeerhoven.

Interesse? Ga naar www.buitenrijk-noordwijk.nl en schrijf u in of neem vrijblijvend contact op met onze makelaars voor meer informatie:

Linda van der Meer: nieuwbouw@vandermeermakelaars.nl | 071 36 420 90
Jaap van Oostrum: nieuwbouw@alpina.nl | 071 405 16 30

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenrijk deelgebied 1 fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
6 van 54 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Herenhuis, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden