Deelplan 2 - fase 2 - 18 woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Middenin een parkachtige omgeving wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Landgoed in den Houte ligt aan de noordwestelijke rand van Noordwijkerhout. Blikvanger in het landgoed is het hoofdgebouw van Sint Bavo, een voormalige psychiatrische instelling. Op en rondom dit historische terrein worden de nieuwbouwwoningen van Landgoed in den Houte gerealiseerd.

De Bosrand maakt onderdeel uit van Landgoed in den Houte. Een uniek deel waar ruimte is voor exclusief wonen. De lommerrijke sfeer van dit gebied dat eveneens grenst aan de Engelse Tuin, is uitgangspunt bij het creƫren van een unieke exclusieve buurt. In het tweede deelplan van De Bosrand komen luxe twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het tweede deelplan bestaat uit twee fases. In de eerste fase komen in totaal 18 woningen, waarvan 14 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. Alle woningen liggen op een ruim perceel dat grenst aan water en groen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Deelplan 2 - fase 2 - 18 woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden