De Anemoon (Nu in verkoop)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 97m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

15 februari in verkoop
De Anemoon – 24 sfeervolle koopappartementen nabij het dorpshart

Wonen te midden van water, elegantie en natuur wordt werkelijk in De Anemoon,
een kleinschalig appartementengebouw met 24 appartementen verdeeld over vier verdiepingen. Het water, de glooiende ligging en het Tiny Forest aan de rand van het plangebied zorgt voor een naadloze verbinding met de natuur op het landgoed. De Anemoon ligt bovendien aan de entree van het landgoed en op slechts 3 minuten lopen vanaf het centrum van Noordwijkerhout.

Het appartementengebouw is kleinschalig opgezet en telt 24 driekamerappartementen. Er zijn 5 verschillende type appartementen. De appartementen variëren in grootte van circa 69 tot 97 m². Naast een lichte woonkamer, open keuken, badkamer, toilet en twee slaapkamers beschikt elk appartement over een ruim balkon en een berging op de begane grond. Het topappartement is tevens voorzien van een ruim en zonnig dakterras. De auto kun je kwijt op je eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Je fiets parkeer je in één van de overdekte fietsenstallingen. Twee appartementen hebben een eigen garage.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Anemoon (Nu in verkoop)
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 24 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden