Wandgrimeurs

De Lanen - Deelplan 5 (Nu in verkoop)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Lanen – deelplan 5 (binnenkort in verkoop)

Ruimte, charme en wooncomfort. Jouw nieuwe woning in De Lanen heeft alles wat je nodig hebt om je helemaal thuis te voelen. Vanaf jouw woning geniet je van het uitzicht op de vorstelijk Franse tuin, het monumentale Sint Bavogebouw, of de groene omgeving. Het centrum van Noordwijkerhout ligt op loopafstand.

Genieten in stijl

De Lanen ligt in het hart van Landgoed in den Houte, rond het imposante Sint Bavogebouw en haar stijlvolle tuinen. De Lanen Deelplan 5 bestaat uit vijf kleinschalige woonblokken rond een rustige binnenplaats, door een bosschage afgeschermd van de Langevelderweg. Een wandelpad langs prachtige kastanjebomen verbindt het deelplan met de noordzijde van het landgoed. Van de totaal 27 woningen zijn er 11 woningen die verhuurd worden via de woningstichting. De 16 koopwoningen van dit deelplan bestaan uit 11 herenhuizen direct aan het Sint Bavopark en 5 stoere pakhuiswoningen met uitzicht op het groen. Allen uitgevoerd in een stijlvolle architectuur met veel fraaie details. Een knipoog naar het rijke verleden.

Meld je nu aan en wij houden je op de hoogte van de start verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lanen - Deelplan 5 (Nu in verkoop)
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
16
Type woningen
Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden