Deelplan 1 - 24 woningen

Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

€ 1.271.000,- tot € 1.271.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
214 - 214m2
Kaveloppervlak
1061 - 1061m2
Inhoud
898 - 898m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Middenin een parkachtige omgeving wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Landgoed in den Houte ligt aan de noordwestelijke rand van Noordwijkerhout. Blikvanger in het landgoed is het hoofdgebouw van Sint Bavo, een voormalige psychiatrische instelling. Op en rondom dit historische terrein worden de nieuwbouwwoningen van Landgoed in den Houte gerealiseerd.

De Bosrand maakt onderdeel uit van Landgoed in den Houte. Een uniek deel waar ruimte is voor exclusief wonen. De lommerrijke sfeer van dit gebied dat eveneens grenst aan de Engelse Tuin, is uitgangspunt bij het creƫren van een unieke exclusieve buurt. In De Bosrand komen twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. En er is ruimte voor een kleinschalig en luxe appartementencomplex.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Deelplan 1 - 24 woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 1.271.000,- tot € 1.271.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden