Landgoed in den Houte - Waterweide

Noordwijk - Noordwijkerhout
Toekomstig aanbod

€ 505.000,- tot € 746.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 172m2
Kaveloppervlak
110 - 225m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

34 woningen Waterweide
Het ultieme eilandgevoel

Geniet van een luxe woning aan het water die van alle gemakken is voorzien. Deelplan Waterweide is omgeven door water en gericht op rustig wonen in het groen. Daardoor ervaar je hier altijd het ultieme eilandgevoel. Elke woning ligt met de voor- of achtergevel bijna aan het water. Het eiland is op vijf plekken verbonden met de rest van het landgoed, maar slechts één is toegankelijk voor auto’s. Zo weet je zeker dat het hier heerlijk rustig is en kinderen fijn kunnen spelen. Elke dag een vakantiegevoel!

De eerste inschrijfperiode is verlopen. Je kan je nog inschrijven als reservekandidaat. Mocht er een woning beschikbaar komen, dan neemt de makelaar contact met je op. 

Omgeven door water en groen
Waterweide bevindt zich op de plek van de voormalige dierenweide. Het terrein is een eiland met een eigen karakter. Je geniet van extra privacy doordat de woningen 1,5 meter boven het waterpeil en 0,8 meter boven het wandelpad liggen.

Op deze plek worden 39 woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kapwoningen en kleinschalige woonblokken van drie tot zeven woningen. De woonoppervlaktes variëren van circa 125 tot 172 m². Door de verschillen in grootte en vorm is er volop keuze in woningtypes, maar allemaal zijn ze heerlijk ruim en omgeven door water en groen.

Autoluw
Wonen in Waterweide betekent niet alleen genieten van een comfortabele nieuwbouwwoning, maar ook van de natuur. Want welke woning je ook kiest, overal heb je uitzicht op het water op de groene omgeving. De waterpartijen worden uitgebreid en langs het water worden wandelpaden en een speelweide aangelegd. Voor de auto’s is er slechts één toegangsweg die uitkomt op de parkeerplaatsen in de binnenhofjes tussen de woningen. Zo kun je lekker dicht bij de woning parkeren en toch uit het zicht.

Warm metselwerk, natuurlijke tinten
De woningen zijn ontworpen in een stijlvolle architectuur die overeenkomsten vertoont met de andere woningen op het landgoed, maar toch een heel eigen stijl heeft. De woningen kenmerken zich door een warm, gemêleerd metselwerk in natuurlijke tinten, smalle ramen en sfeervolle houten accenten. Hier en daar is een tuitgevel toegepast, die het gevelbeeld verrijkt en meer ruimte geeft op de tweede verdieping. Enkele woningen die op een zichtbare plek gelegen zijn hebben een bijzondere zijgevel gekregen, met fraai verticaal raamwerk dat je ook terugziet in de tuin, en een brede dakoverstek van 1,5 meter.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed in den Houte - Waterweide
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 505.000,- tot € 746.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden