Wandgrimeurs

De Lanen - Deelplan 4 (Nu in verkoop)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

€ 440.000,- tot € 699.000,-

Over dit project

De Lanen – deelplan 4
(Nu in verkoop)

Geniet van stijlvol en exclusief wonen in De Lanen Deelplan 4. Dit deelplan bestaat uit 32 koopwoningen. Ruim opgezet en dichtbij het monumentale Sint Bavogebouw. De herkenbare architectuur is een knipoog naar de vroegere paviljoens en sluit mooi aan bij de rest van het landgoed. Hier woon je dichtbij de Franse tuin en het Sint Bavopark, maar ook op loopafstand van het centrum van Noordwijkerhout.

32 Stijlvolle woningen
Het koopaanbod van De Lanen Deelplan 4 bestaat uit 10 statige herenhuizen met uitzicht op het Sint Bavogebouw, 12 ruime eengezinswoningen en 10 stoere pakhuiswoningen, verdeeld over kleinschalige woonblokken. Alle woningen zijn met de voorzijde naar buiten gericht en met de achterzijde gelegen aan een rustige binnenplaats met ruim opgezette parkeergelegenheid. Een deel van de woningen ligt aan een groenstrook, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. De woningtypes variëren in grootte, architectuur en ligging. Een fraaie hoekwoning, een tuin op het zuiden, een veranda of uitzicht op het groen, wat kies jij?

Wil jij hier wonen? Je kunt je nu definitief inschrijven via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke account.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lanen - Deelplan 4 (Nu in verkoop)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
32
Prijs
€ 440.000,- tot € 699.000,-
Type woningen
Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden