Landgoed in den Houte - De Lanen - Deelplan 2

Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 158m2
Kaveloppervlak
116 - 347m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Deelplan 2 nu in voorverkoop!
Na een succesvolle verkoop van het eerste deelplan van De Lanen, is het tijd voor deelplan 2, ten noorden van het Sint Bavopark. De 35 woningen in dit deelplan hebben dezelfde stijlvolle architectuur als het eerste deelplan, maar zijn verdeeld over kortere woonblokken met exclusieve woningen en veel buitenruimte. Je vindt hier de charmante herenhuizen en rijwoningen uit het eerste deelplan terug, maar ook twee nieuwe woontypes: riante twee-onder-een-kapwoningen en drie-onder-een-kapwoningen met een grote tuin op het zuiden.

Autoluw wonen
Deelplan 2 is een autoluw deel van de wijk. Door de ligging aan het Sint Bavopark en de Engelse tuin, is er geen doorgaand verkeer. De auto’s die er rijden, zijn in principe alleen van de bewoners van de 35 nieuwe woningen en hun bezoekers. Dat betekent onbekommerd buitenspelen en heerlijk rustig wonen op historische grond.

Wonen in groene weelde
Deelplan 2 kenmerkt zich door zijn fraaie, groene omgeving. Het plangebied grenst aan de Engelse Tuin, een groenstrook aan de noordzijde en het Sint Bavopark. In het park kun je heerlijk wandelen en genieten van de schaduwrijke bomen, kleurrijke bloemen en het geurende gras. Door het park loopt een breed wandelpad, geflankeerd door statige bomen. Het gras onder de bomen is een heerlijke plek voor kinderen om buiten te spelen, of om te picknicken met het hele gezin.

Bekijk de website (https://landgoedindenhoute.nl/project/de-lanen-deelplan-2/) voor de beschikbaarheid en meld je aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed in den Houte - De Lanen - Deelplan 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden