Landgoed in den Houte - De Lanen - Deelplan 1

Noordwijk - Noordwijkerhout
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 585.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 167m2
Kaveloppervlak
61 - 185m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR
Na een succesvolle start verkoop van het eerste deelplan (67 woningen) staan bijna alle woningen onder optie. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Wil jij straks wonen op deze historische plek? Meld je dan nu aan en laat je bouwnummervoorkeur achter. De makelaar neemt dan op korte termijn contact met je op. Heb je belangstelling voor een woning die nog in optie staat? Dan neemt de makelaar pas contact met je op zodra er een woning beschikbaar is.

LANDGOED IN DEN HOUTE
Zoek je het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter? In den Houte biedt een grote variatie aan woningtypen. Vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen, twee-onder-één-kapwoningen, zorgwoningen en kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap. In totaal worden ca. 700 woningen ontwikkeld. Voor elk wat wils.

LOCATIE
Op het historische Bavo-terrein, middenin een groene weelde aan bestaande bomen en fraaie waterpartijen, wordt een geheel nieuwe woonplek ontwikkeld. Je kunt er ontspannen wonen, met de rust en alle ruimte om je woning heen.
Een prachtige, groene woonlocatie op korte loopafstand van het gezellige centrum van Noordwijkerhout met terrasjes en alle winkelvoorzieningen. Een groot en volledig aanbod aan scholen en sport vind je op fietsafstand.

PLANNING DE LANEN DEELPLAN 1
Start bouw begin 2020
Oplevering begin 2021

* Dit betreft een globale planning, wijzigingen voorbehouden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed in den Houte - De Lanen - Deelplan 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
67
Prijs
€ 295.000,- tot € 585.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden