De Lanen - Deelplan 1

Noordwijk - Noordwijkerhout
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in het groen op een historisch landgoed. Dat biedt Landgoed in den Houte. De eerste 67 woningen in fase 1 zijn nu in verkoop.


LOCATIE
Op het historische Bavo-terrein, middenin een groene weelde aan bestaande bomen en fraaie waterpartijen, wordt een geheel nieuwe woonplek ontwikkeld. Je kunt er ontspannen wonen, met de rust en alle ruimte om je woning heen.
Een prachtige, groene woonlocatie op korte loopafstand van het gezellige centrum van Noordwijkerhout met terrasjes en alle winkelvoorzieningen. Een groot en volledig aanbod aan scholen en sport vind je op fietsafstand.

Woningaanbod
Landgoed in den Houte wordt een bijzondere plek om te wonen. Met circa 700 woningen, variërend in type en grootte. Voor elk wat wils!
De woningen van Landgoed in den Houte gaan in het tweede kwartaal van 2019 gefaseerd in verkoop. Het totale aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen, twee- en drie-onder-één-kapwoningen.
De woningen worden ontwikkeld als zorgwoningen in de sociale, midden dure en dure koop- en huursector. Ook zal een deel van de woningen/kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap worden verkocht.
Zo’n 700 woningen in een prachtige, groene omgeving die je nu al zelf kunt ontdekken!
De architectuur van de nieuwe woningen is geïnspireerd op de bollencultuur en de historische gebouwen. De parkachtige omgeving en het water spelen een belangrijke rol. Bestaande natuur wordt nieuw leven ingeblazen.

Start verkoop 7september 2019
Start bouwrijp maken 3e kwartaal 2019
Start bouw eerste woningen begin 2020
Oplevering eerste woningen begin 2021

* Dit betreft een globale planning, wijzigingen voorbehouden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lanen - Deelplan 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
67
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden