De Branding

Noordwijk - Noordwijk aan Zee
Actueel aanbod

€ 1.020.000,- tot € 1.060.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 238m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Als mondaine badplaats biedt Noordwijk een hoogwaardig voorzieningenniveau. Achter de boulevard heeft Noordwijk de charme en het karakter van het oude vissersdorp weten te behouden, inclusief kleine vissershuisjes. Verder vindt u hier een gezellige winkelstraat met een keur aan terrassen, restaurants en een bloeiend uitgaansleven met vertier voor jong en oud.

Met de realisatie van De Branding aan de Rembrandtweg 26 krijgt het mondaine Noordwijk er een prestigieuze woonidylle bij.

Gesitueerd in een passend decor, het Noordwijkse Beverly Hills, in het schilderachtige duinlandschap van Noordwijk-Zuid. Een groenrijke woonambiance met een landelijke uitstraling. Op loopafstand van onze fraaie Noordzee en stranden.

Het woonpalet toont 7 exclusieve woonresidenties. Met woonoppervlaktes van 133 tot 238 m2. Omringd door een royale tuin. Inclusief een inpandige parkeergarage en exclusieve afwerking van de appartementen, waarbij uw wensen het ultieme uitgangspunt vormen. Doel: een weldadige woonoase creëren waar alle voorwaarden ingevuld zijn om uw leven volop te beleven. Het grote genieten kan beginnen…..

Onder het gebouw komt een grote parking/stallingsgarage, met ruimte voor 2 autos per eigenaar en aparte bergingen. Eenvoudig te bereiken via een aparte entree met hellingbaan en de automatisch te openen deur naar de parkeergarage. Vervolgens kunt u via entree en lift mooi binnendoor naar uw appartement. Veilig en comfortabel.

Appartementen 133m2 vanaf 1.020.500 euro v.o.n.

In al deze appartementen beschikt u over een balkon op het zuidoosten en over een riant balkon of terras op het zuidwesten. Alle ruimte om met een glas rosé erbij te genieten van de adembenemende Noordwijkse zonsondergangen. Dat is pas leven. Het appartement treedt u binnen via de royale hal. Deze geeft toegang tot 2 slaapkamers, elk met een badkamer. Grenzend aan het balkon of terras beschikt u over een royale woonkamer met open eetkeuken. Heerlijk op het zonnige zuiden gesitueerd met een panoramisch uitzicht over de omgeving. Een oogstrelend perspectief.

Het appartement op de begane grond beschikt ook nog over een royale tuin, waar het goed toeven is. Appartementen 145m2 vanaf 1.060.000 euro v.o.n. De living van deze appartementen kent een optimale licht- en zoninval. Het appartement op de begane grond heeft meerdere deuren naar buiten: u stapt hier zo het terras op of de tuin in.

Neem vrijblijvend contact op met Dop Makelaars voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Branding
Koopwoningen
7
Prijs
€ 1.020.000,- tot € 1.060.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon, Frans balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Strand, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden