Lokaal nieuws donderdag 02 april 2020 Bron: aan het veld

Nieuwe woningontwerpen

In onrustige tijden is positief nieuws altijd welkom. Wij hebben goed nieuws en willen dat graag delen.

Door de huidige ontwikkelingen zijn wij op onze thuiswerkplek er nog meer achter gekomen hoe belangrijk fijn en comfortabel wonen is. Dit heeft ons geïnspireerd om de vrijstaande villa’s in ons unieke project Aan het Veld van nog meer luxe en woonruimte te voorzien.

Vlak voor de kerst, toen de wereld er heel anders voor stond, deelden wij een schets van een villa in winterse sferen. De respons hierop was groot en positief. De nieuwe aanmeldingen en het invullen van de woonwensenquête hebben ervoor gezorgd dat wij een nog beter beeld hebben gekregen welke wensen er spelen. Wij hebben deze woonwensen samen met de architect en aannemer weten te vertalen naar een beter woningontwerp. Graag tonen wij jullie een van de eerste handschetsen van de villa’s. Wij worden er enthousiast van, en jij?

Meer weten over aan het veld

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordwijk.

Aanmelden