Diensten

Verkoopmakelaar

Jij bepaalt hoe jij je huis wilt verkopen

Een huis verkopen is iets dat je waarschijnlijk niet elke dag doet. Daarom is het fijn als er een expert op de achtergrond voor je klaarstaat om bij te springen, indien gewenst. Onze dienstverlening onderscheidt zich doordat wij een lokale makelaar voor je inschakelen. Met zijn expertise kan hij je goed advies geven over de te volgen strategie en de prijs. Daarnaast checkt hij ook of alle gegevens die je bij het invoeren van je woning hebt ingevuld juist zijn. Best handig want een tikfout is snel gemaakt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de foto's, plattegronden en teksten. Als je dit liever uitbesteedt, kies je voor ons all-in pakket dat al deze zaken voor je uit handen neemt. Bezichtigen doe je in principe zelf maar ook dit kun je uitbesteden, bijvoorbeeld als je op vakantie bent. Komt het tot onderhandelingen dan onderhandelt onze expert namens jou met de koper. Uiteraard houden wij je goed op de hoogte tijdens deze onderhandelingen. Na overeenstemming over de prijs en de condities, stellen wij het koopcontract voor je op. Het enige dat jij nog hoeft te doen is een afspraak maken voor de overdracht.

Dat is je huis verkopen met Makeldirect.

Over de pakketten:

Uiteraard bepaal je bij Makeldirect welke werkzaamheden je zelf uitvoert en welke je uitbesteed aan onze professionele partners. De afweging van zelf doen of uitbesteden hangt af van je eigen vaardigheden, tijd en beschikbaarheid over de juiste apparatuur.

Wil je alles zelf doen, kies dan voor ons basispakket. Besteedt je liever een van de werkzaamheden uit, kies dan voor ons "Verkoopversneller" pakket. Met dit pakket kun je kiezen of je bijvoorbeeld het schrijven van de aanbiedingsteksten, of de maken van de foto's uit handen geeft. Heb je weinig tijd, of duidelijk andere talenten, kies dan ons "Verkoopversneller Turbo" pakket. Wij nemen dan alles voor je uit handen.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.