Specialisten

Martine de Vries van HypothekersUnie gaat een complexe hypotheek niet uit de weg

Het regelen van je hypotheek is altijd maatwerk. Maar de ene situatie is ingewikkelder dan de ander. Martine de Vries is onafhankelijk hypotheekadviseur en heeft veel ervaring met complexe hypotheekaanvragen. Ze is één van de negen adviseurs van HypothekersUnie en werkzaam in de Bollenstreek.

"Ik houd van de puzzel die lastige hypotheekvraagstukken oplevert en bijt me daar in vast”, zegt Martine. “Daarbij ga ik geen uitdaging uit de weg en ik vind het leuk om door maatwerk en creatief denken tot het beste resultaat voor mijn klanten te komen.”

Het is dan ook niet voor niets dat haar expertise naast het begeleiden van particuliere klanten, onder andere ligt op het gebied van zelfstandig ondernemers, echtscheiding en financiële planning.

Zelfstandige ondernemers

Ben je zzp’er, freelancer of directeur-grootaandeelhouder, dan kun je de kennis van Martine goed gebruiken. Het rond krijgen van een hypotheek is in die situaties vaak een lastige kwestie, ook als je financiële draagkracht voldoende is. Je moet veel informatie op tafel leggen en de geldverstrekker kijkt uitgebreid naar de cijfers van je onderneming. Een goede inkomensverklaring is onmisbaar en Martine werkt samen met een expert die zorgt dat deze verklaring er komt en voldoet aan de eisen van de geldverstrekker.

Echtscheiding

Een stel dat te maken heeft met een echtscheiding, is erbij gebaat dat alles rondom huis en hypotheek zo snel mogelijk afgehandeld wordt. Emoties spelen een grote rol en het is voor een adviseur belangrijk om daar oog voor te hebben en er goed mee om te gaan. Door haar intensieve samenwerking met verschillende mediators en de vele zaken die ze al begeleid heeft, is Martine thuis in de complexiteit van dit onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de afhandeling van schulden, gezamenlijke spaarpolissen, elkaar uitkopen en het oversluiten van de hypotheek.

Financiële planning

Een financieel planner is iemand die je helpt bij het in kaart brengen van je financiële situatie en je wensen voor later. Daardoor kun je keuzes die je nu maakt, goed laten aansluiten bij eventuele veranderingen in de toekomst. Martine is naast hypotheekadviseur ook erkend financieel planner en dat zorgt voor een stukje extra service. “Als ik een klant begeleid bij het vinden van de juiste hypotheek, bespreek ik ook altijd het totale financiële plaatje. Hoe is je pensioenopbouw, wil je op termijn minder werken, heb je kinderen die misschien gaan studeren, dat soort dingen.”

Nazorg

Bij HypothekersUnie is het gebruikelijk dat de adviseur na passage contact opneemt om na te gaan of alles naar wens is verlopen en of er vragen zijn. Daarna is er standaard eens per drie jaar een contactmoment. Dan kunnen zaken als extra aflossingen, wijzigingen in de financiële situatie, eventuele te dure verzekeringen en het oversluiten van de hypotheek vanwege een lage rente besproken worden. Aan deze nazorg zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk kun je tussendoor ook altijd bij je adviseur terecht als je vragen hebt.

Meer weten?

Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Dat kan plaatsvinden op het kantoor van Martine, maar als je dat prettiger vindt komt ze bij je thuis of op kantoor. Heb je alleen tijd in de avonduren, dan is dat geen enkel probleem. Neem contact op of breng een bezoek aan het pand in Katwijk.

HypothekersUnie
Ambachtsweg 5
2222AH KATWIJK
(0)71-3645653
leiden@hypothekersunie.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.